+421 911 323 363
OBCHODNÉ PODMIENKYDOPRAVAPLATBAVEĽKOOBCHODKONTAKTBLOG

Lyofilizované Jahody

Mrazom sušené (lyofilizované) plátky Jahôd.

Doba spotreby: 12 mesiacov
Krajina pôvodu: Srbsko

Na sklade

10.155216 .  s DPH

-11%

UŠETRÍTE  0,02 €

0,17 € s DPH





OBLASŤ, KDE MÔŽE BYŤ PRE VÁS PRODUKT UŽITOČNÝ



Zloženie:100% jahody dehydrované procesom lyofilizácie - sušenia mrazom. Bez cukru, bez konzervantov. Po otvorení balenia môže produkt absorbovať vzdušnú vlhkosť. Skladujte v uzatvárateľnom obale a v suchu, mimo dosahu slnečného žiarenia. Výživové hodnoty na 100g výrobku: Energia: 383Kcal/1609kJ, Tuky 0,42g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4g, Sacharidy 89,3g, z toho cukry 63,8g, Vláknina 5,1g, Bielkoviny 4,43g, Soľ 0,01g. 

Lyofilizované jahodové plátky sú nečakane chrumkavé a jemné. Voňajú a chutia nádherne ako čerstvé jahody a majú aj farbu ako tie zo záhradky. Keď ich prvý krát zoberiete do ruky, prekvapí vás ich krehkosť a takmer žiadna hmotnosť. Prvý pocit na jazyku je úplne nový, pretože cítite len ľahké nič, ale výrazná kyslo sladká chuť vás presvedčí, že ide o jahody. Chutia na nerozoznanie od čerstvých, akurát tieto lyofilizované sú prvých pár sekúnd jemne chrumkavé. Naozaj nečakaný zážitok.

Vitamíny
Vitamín B1: 0,03 mg
Vitamín B2: 0,06 mg
Vitamín B6: 0,05 mg
Vitamín B12: 0,04 mg
Vitamín D: 0,17 mg
Vitamín D: 0,17 mg
Vitamín E: 0,08 mg
Minerály
Železo: 0,94 mg
Draslík: 153,13 mg
Fosfor: 30,97 mg
Horčík: 16,73 mg
Kremík: 3,6 mg
Mangán: 0,36 mg
Síra: 12,17 mg
Sodík: 5,16 mg
Vápnik: 28,49 mg
Zinok: 0,16 mg

Z prášku lyofilizovaných jahôd

Jahodová torta (autor: Karol Gábriš)

Suroviny:

Korpus:                                                                                     Krém:

100g     Polohrubej múky                                                     150g              Vanilínového cukru

150g     Vanilínového cukru                                                21g       Prášku z lyofilizovaných jahôd

21g       Prášku z lyofilizovaných jahôd                            200g     Cream Cheese

6g          Prášku do pečiva                                                     360ml  Šľahačky

5ks        Vajec                                                                            4,17cl   Rumu

3PL        Oleja

3PL        Vody

             

Postup prípravy

Korpus:

Oddelíme žĺtky a bielky. Žĺtky vyšľaháme s cukrom dopenista. Olej, vodu a prášok z lyofilizovaných jahôd rozmiešame v pohári a postupne prilievame k žĺtkam, primiešame múku a prášok do pečiva. Nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z vyšľahaných bielkov. Pečieme 21 – 25,8 minúty v rúre vyhriatej na 174°.

Krém:

Vymiešame Cream Cheese, cukor, rum a prášok z lyofilizovaných jahôd a zľahka zapracujeme do tuha vyšľahanú šľahačku.

( prášok z lyofilizovaných jahôd odporúčam preosiať cez jemné sitko )

Dobrú chuť !

jahodová torta z lyofilizovaných jahôd

Príslušenstvo

PRODUKTY Z ROVNAKEJ KATEGÓRIE