+421 911 323 363
OBCHODNÉ PODMIENKYDOPRAVAPLATBAVEĽKOOBCHODKONTAKTBLOG

Lyofilizované Maliny celé

Mrazom sušené Maliny, celé.

Doba spotreby: 12 mesiacov
Krajina pôvodu: EU

Na sklade

0.150944 . s DPH

-11%

UŠETRÍTE  0,02 €

0,17 € s DPH





OBLASŤ, KDE MÔŽE BYŤ PRE VÁS PRODUKT UŽITOČNÝ



Zloženie: Lyofilizované, mrazom sušené maliny. Bez konzervantov, bez alergénov. Určené na priamu konzumáciu. Po otvorení balenia produkt absorbuje vzdušnú vlhkosť, skonzumujte do 48 hodín, alebo skladujte vo vzduchotesnom obale a mimo dosahu detí, v suchu a v chlade, pri teplote do 20°C.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku: Energia: 214Kcal/900kJ, Tuky 1,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g, Sacharidy 30g, z toho cukry 30g, Vláknina 29,3g, Bielkoviny 8g, Soľ 0g.

Proces lyofilizácie (sušenie sublimáciou počas mrazu) predstavuje najšetrnejší postup sušenia potravinárskych produktov. Ovocie sušené týmto spôsobom si zachováva okolo 90 % pôvodných charakteristík (tvar, farbu, arómu, vitamíny, nutričné hodnoty).

Lyofilizované maliny chutia, voňajú a majú farbu ako čerstvé.

Malinové rezy
(autor: Karol Gábriš - Facebook)
Suroviny:
200g Vanilínového cukru, 250g Masla, 200g Polohrubej múky, 200g Vanilínového cukru, 3PL Kakaa, 120g Kukuričného škrobu, 30g Mletých orechov, 500ml Malinového sirupu, 12g Prášku do pečiva, 7,41g Prášku z liofylizovaných malín, 4ks Vajec, 41,7g Tmavej čokolády ( 52% alebo < ) 1dcl Oleja, 1dcl Vlažnej vody, 4,71cl Rumu
Postup prípravy: Žĺtky vymiešame s cukrom a postupne do nich pridáme striedavo vodu, olej, orechy a kakao. Následne vmiešame preosiatu múku s práškom do pečiva. Nakoniec jemne primiešame tuhý sneh z vyšľahaných bielkov a dáme piecť do rúry vyhriatej na 174° po dobu 33 minút, alebo keď po zapichnutí vytiahneme čisté špáradlo.
Po vychladnutí cesto prevrátime a potrieme rumom. Krém: Polovicu malinového sirupu a cukor privedieme k varu. Druhú polovicu sirupu zmiešame s kukuričným škrobom, ktorý následne za stáleho miešanie pomaly prilejeme k vriacemu sirupu. Uvarenú kašu prikryjeme fóliou alebo papierom na pečenie aby sme zabránili vzniku kože.
Po vychladnutí kašu prepustíme cez sitko a primiešame maslo s práškom z liofylizovaných malín. ( prášok z malín, ako aj sirup odporúčam preosiať a precediť cez jemné sitko aby sme sa zbavili semienok ) Takto pripravený krém rozotrieme na cesto a ozdobíme šľahačkou a jemne nastrúhanou tmavou čokoládou. Dobrú chuť !

PRODUKTY Z ROVNAKEJ KATEGÓRIE